BEAUTY FASHION REISE SHOPPING PHOTOS INSPIRATION TIPS

Elsker dette bladet, massevis av herlig inspirasjon! Anbefales. Liker også ELLE veldig godt, bestilte nettopp 3 nummer av det pluss en deborah lippmann neglelakk. Gleder meg veldig til å få det i posten. Runa dro nettopp hjem etter en liten smoothie-og-jobbing med bloggen-date at my place. Så nå skal jeg kose meg videre med costume og kvelden er din. Har vært på ikea og solsiden i dag, fikk med meg noen skatter hjem fra begge stedene. Legger det ut senere. Kos dere i kveld.

- Kathrine
Har brukt dette ansiktsvannet i en måned ca og har nesten ikke hatt en kvise siden jeg begyte med det. Huden min er faktisk blitt renere og jevnere, merker tydelig forskjell. Det er spesielt tilpasset ung hud og skal minske porene, gjøre huden mer matt og dempe kviser/rødhet. Men en ting, dette er ikke en sminkefjerner, så man må fjerne sminken først! Bestilles her. Hvordan renser du huden din?

xxx Kathrine


GLORIIES


Velkommen til vår lille moteverden. Vi er to jenter, Runa og Kathrine, som alltid har hatt en stor "passion for fashion". I tillegg til å dele moteinteressen vår med dere, skriver vi også om reisen vi skal på i sommer, til California. Follow uuus.

bildeFriend us bildeOur twitter bildeOur fbpage

bilde

ARKIV


· April 2012 · Mars 2012

KATEGORIER


· beauty · fashion · inspiration · photos · reise · shopping · tips

LINKER


· beaeks · fashionzebra · hannalicious · hanneli · ingrrrid · leneorvik · sandraso · signebelfiore · stylezebra

DESIGN


Designet er laget av oss


hits